Selecteer een pagina

OVER ONS

Over ons

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau voor het kiezen en implementeren van de beste CRM software. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het opstellen van CRM-requirements en het vergelijken van aanbieders om tot de beste keuze te komen. 

 

CRM softwareadvies

Er zijn heel veel CRM-systemen op de markt en het valt niet mee om door de bomen het bos te zien. Bij het kiezen van het beste pakket voor jouw situatie zijn er diverse valkuilen die je het liefst wilt vermijden. Ben je op zoek naar begeleiding bij het selecteren van het beste CRM-systeem voor jouw organisatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van CRM-softwareselectieprojecten. Wij werken daarbij volstrekt onafhankelijk. Wij accepteren geen commissies, kick-backs of andere vergoedingen van welke CRM-softwareleverancier dan ook. Als je ons inschakelt voor het selecteren van een CRM-systeem ben je dus verzekerd van 100% onafhankelijk advies.

  

Ons team

Wij beschikken over een kernteam van vaste adviseurs. Daarnaast zetten wij specialisten in uit ons netwerk, om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het selecteren en succesvol implementeren van CRM Software in diverse sectoren, zowel business-to-business (b2b), business-to-consumer (b2c) als voor overheid en non-profit. 

Ons team van CRM-adviseurs staat onder leiding van Ruud Verduin. Hij houdt zich al 20 jaar bezig met het adviseren over customer relationship management, CRM-software, marketing automation en klantgericht ondernemen. Hij heeft als consultant veel CRM-pakketselecties begeleid. Zijn uitgangspunt is dat succesvol klantrelatiemanagement een samenspel is van processen, organisatie en informatietechnologie.

Ruud Verduin

Ruud Verduin

directeur en managing consultant

Onze visie op CRM

In onze visie vormen klanten het bestaansrecht voor elke onderneming. Soms heten ze cliënten, accounts, burgers, patiënten, partners, distributeurs, wederverkopers of relaties, maar welke naam ze ook hebben, zij zijn het voor wie we het allemaal doen. Aandeelhouders zijn ook belangrijk, maar uiteindelijk is het de klant die bepaalt. Daarom zijn klantrelaties zo uitermate belangrijk en daarom verdient het managen van onze klantrelaties alle aandacht.

Met CRM-software zijn we in staat om klantgerichter te zijn. Maar dan is het wel belangrijk om de beste software te kiezen en deze op de juiste wijze te implementeren. De praktijk leert dat het daarbij maar al te vaak fout gaat. Veel systemen worden niet gebruikt of leveren vooral extra administratief werk en nauwelijks voordelen. De oorsprong hiervan ligt vaak al in het begin: vaak wordt een CRM-tool gekocht in de veronderstelling dat dat de oplossing is. Dat is zelden het geval. Een CRM-systeem bestaat uit een zorgvuldig op elkaar afgestemde drie-eenheid van efficiënte processen, een klantgerichte organisatie en slimme tools. En dat dat bovendien in lijn met een heldere visie hoe we hiermee meer waarde voor zowel klanten als de eigen organisatie gaan creëren.

Het is onze doelstelling om onze klanten te ondersteunen het maximale uit hun klantrelaties te halen. Dat is waar wij voor gaan.

Onze propositie voor het selecteren van CRM software

Wij helpen je om helder te krijgen wat in jullie situatie de beste oplossingsrichting is en om je requirements helder op een rijtje te zetten. Daar hebben we een gestructureerde aanpak voor, die in de praktijk zijn waarde heeft bewezen.  

Desgewenst begeleiden we je bij het kiezen van de beste oplossing uit alle CRM-leveranciers. Onze experts ondersteunen je graag. 

Gratis CRM adviesgesprek?

Plan vrijblijvend een telefonische afspraak (Smart Talk)

Meer informatie of een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen graag!

Veelgestelde vragen

Wellicht vind je het antwoord op je vraag hier