COLLEGA’S THUIS IVM CORONA? ONZE BEGELEIDING KAN VOLLEDIG ONLINE!

CRM-software Selectie

CRM-software selectie

 

Er zijn heel veel CRM-pakketten op de markt. Wij bieden je onze kennis en tools aan om de beste keuze te maken. Laat je adviseren door een van onze CRM-experts. Wij zijn volstrekt onafhankelijk en accepteren geen commissies, kick-backs of andere vergoedingen van welke CRM-softwareleverancier dan ook. Je bent dus verzekerd van objectief advies met als resultaat een CRM-systeem dat de beste oplossing is voor jouw organisatie.

Tips nodig?

Maak gebruik van ons gratis telefonisch CRM-spreekuur en plan een afspraak in.

Stappenplan CRM selectie

Je maakt de juiste keuze door eerst goede specificaties op te stellen: de CRM-requirements. Vervolgens vergelijk je die requirements met de aanbieders die er op de markt actief zijn. Je vraagt informatie op om tot een shortlist van leveranciers te komen en daarna ga je de geselecteerde leveranciers vergelijken. Aan de hand van een gestructureerde aanpak in 4 stappen doorloop je een strak en objectief selectieproces om bij de beste oplossing uit te komen.

crm eisen en wensen crm offertecrm-leverancierscrm contract

Ga naar het CRM-selectie stappenplan >>

CRM-leveranciers Nederland

Heb je al een mogelijke leverancier in je hoofd of wil je meer informatie over de verschillende CRM-pakketten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies!

Meer informatie of een vraag?

Neem contact met ons op, we helpen graag!

Veelgestelde vragen

Wellicht vind je het antwoord op je vraag hier