Selecteer een pagina

De prijs voor het beste CRM pakket gaat naar…

Bijna dagelijks worden we op de hoogte gebracht dat de CRM software van leverancier X dé beste CRM applicatie is. Vele awards en prijzen worden uitgereikt nadat een team specialisten zich heeft gebogen over een aantal verschillende CRM pakketten. Alle bekende namen van CRM leveranciers passeren de revue.

 

Waar zijn deze awards op gebaseerd?

Als je je er even in verdiept blijken er 5 of 6 CRM pakketten vergeleken te zijn en beoordeeld ten opzichte van elkaar. De ene heeft een fantastische gebruikersvriendelijke user-interface, de andere produceert zeer gedetailleerde management rapportages en een full color pipeline gevuld met opportunities die ook nog eens ‘downdrillbaar’ is.

De ene applicatie is de andere niet. Sommige zijn specifiek voor een branche ontwikkeld, andere zijn voorzien van een breed scala aan functies voor de meest algemene onderwerpen in het brede werkveld van CRM systemen. Sommige CRM applicaties zijn ontwikkeld voor klantenservice of voor verkoopteams of bieden alle denkbare functionaliteit voor online marketing campagnes. En dan zijn er nog allerlei verschillen te ontdekken met betrekking tot integratiemogelijkheden met ERP software of Google apps. Hetzelfde geldt voor koppelingen met social media en meer interne communicatiesoftware zoals Yammer.

 

Lastig…

Lastig hoor om pakketten met elkaar te vergelijken en dan roepen welke CRM-applicatie het beste is.

Wij van CRM Software Advies doen dat anders. Wij gaan uit van de behoefte van de gebruikersorganisaties, die op haar beurt weer afgeleid is van de doelstellingen op het gebied van klantgericht werken. Vanuit die behoefte wordt gekeken naar het beste CRM pakket.
Voor een CRM software leverancier is dát de belangrijkste eer die zijn product kan krijgen, uitgeroepen worden door het beste pakket voor die organisatie.

Uiteraard is het een uitdaging om tussen al die pakketten het beste pakket voor uw organisatie te kiezen. Wij helpen u daar graag bij! Wij hebben ons gespecialiseerd in het definiëren van eisen en wensen het selecteren van de beste CRM-applicatie. En dat doen wij geheel onafhankelijk en transparant. Plan direct een vrijblijvende Smart Talk in met een van onze adviseurs. Gratis CRM advies en je zit nergens aan vast.

Gratis CRM adviesgesprek?

Plan een gratis telefonische klankbordsessie.